De grootste vechtsportgala´s

Overal ter wereld worden vechtsportgala´s georganiseerd. Vaak leiden ze toe naar een groot gevecht tussen grote namen maar vinden er tevens een aantal andere gevechten plaats. Op beroemde plaatsen waar entertainment hoog in het vaandel staat zoals Las Vegas en Atlantic City vinden bijvoorbeeld bokswedstrijden plaats tussen de grote ter aarde. Vaak wordt er maandenlang naar een topwedstrijd toegeleefd en staat er een kampioenschap op het spel. De vechters nemen ruim de tijd voor de voorbereiding en zorgen dat ze zo goed mogelijk voor de dag kunnen komen.download (3)

Maar buiten gevechten in deze gok steden vinden zo ook op veel andere plekken plaats en zelfs Nederland is de thuisbasis voor een aantal goede vechtsportgala´s. Het is uitermate populair om op vechters en wedstrijden te gokken en dit is een echte miljoenenbusiness. Hoe leuk het ook is om in een stad als Las Vegas een gokje te wagen, het kan ook fijn zijn om dit op Polder casino gewoon vanuit huis te doen. Je hebt talloze opties om in te zetten op deze wedstrijden. Zo gaat het lang niet altijd alleen om wie de winnaar wordt, vaak kun je inzetten op wanneer iemand wel of niet knock-out gaat en op in welke ronde het gevecht eindigt. Een bekend kickboksgala is Glory. Hier komen steevast de beste kickboksers ter wereld op af om met elkaar te strijden. Het komt uit Amerika maar wordt regelmatig op andere plaatsen georganiseerd.

Zo was er recentelijk nog een editie in Amsterdam. Kaarten voor dergelijke evenementen zijn vaak niet goedkoop maar je krijgt er dan wel verschillende gevechten voor terug. Deze staan garant voor een spectaculaire dag, zeker voor de liefhebbers van zelfverdediging en vechtsporten. Doordat het niveau van de deelnemers enorm hoog is en er steevast om belangrijke titels gevochten wordt is het altijd smullen geblazen voor de toeschouwers.